KISS
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Basics
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Μία quiche είναι δύσκολο να την περιγράψεις και τεχνικά βρίσκεται κοντά στην τάρτα ή την πίτα. Ωστόσο, η quiche είναι μοναδική και με πάνω από 200 χρόνια ιστορία. Φυσικά η πιο γνωστή quiche είναι αυτή της Λωραίνης. Ψήνουμε quiche με σπανάκι, της Λωραίνης, αλλά και με κοτόπουλο και μανιτάρια. Τεχνικά εκπαιδευόμαστε σε τρεις διαφορετικές εκδοχές οι οποίες μας δείχνουν πόσο διαφορετική γεύση αποδίδει κάθε υλικό πάνω στην πλούσια και τραγανή υφή της quiche.
Εκπαιδευτής Chef: Χρήστος Χρυσικόπουλος Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.