CARLITO
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Εθνική Κουζίνα
- Επίπεδο Advanced
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Δύο διάσημες συνταγές Ιταλών Chef που άφησαν εποχή!
Μαγειρεύουμε beef brasato του Antonio Carluccio, σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι με βελούδινη πολέντα και μπρόκολο, όπως ακριβώς σερβίρεται στο εστιατόριο του «νονού» της Ιταλικής γαστρονομίας, ένα πιάτο για το οποίο φημίζεται!
Τελειοποιούμε τα buccatini all’ amatriciana του γαστρονόμου, chef και επιχειρηματία Ιταλικών εστιατορίων Mario Batali ή Molto Mario και δίνουμε γεύση χάρη στο περίφημο αλλαντικό guanciale.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.