ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

BLANQUETΤΕ ME ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ

BLANQUETΤΕ ME ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ

Μία συνταγή που διεκδικεί επάξια το αστέρι Michelin!

Με την τεχνική blanquette εννοούμε το Γαλλικό ragout με την διαφορά ότι το βούτυρο, το μοσχαράκι και ο αστακός κατά την παρασκευή τους δεν σοτάρονται, αλλά μαγειρεύονται σε λευκό ζωμό με αρωματικά στοιχεία, απ’ όπου παρασκευάζεται και η σάλτσα (roux) της συνταγής.

Ένα αρκετά σύνθετο μάθημα όπου ετοιμάζουμε τον φινετσάτο αστακό και το τρυφερό μοσχαράκι αρωματισμένο με δαφνόφυλλα και φινετσάτα λαχανικά. 

Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης     Πόντοι ΜΜ:35 

  -Μόνο με προπληρωμή-           

 

 

 

23/06/2017 18:00   -   21:00
από 70€ ΜΟΝΟ 34,90€ για ένα άτομο
Μαθήματα Μαγειρικής
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Προβολή μεγάλου χάρτη
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «BLANQUETΤΕ ME ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ»

Stay in touch