Osso Bucco Blanci
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Very Popular
- Επίπεδο Advanced
- Σε Επανάληψη
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Εμβληματική συνταγή του Μιλάνου! Έχει δυο εκδοχές, η πρώτη είναι το εξαιρετικό Ossobucco Μπλαντσί ή λευκό χάρη της σάλτσας του. Η δεύτερη εκδοχή του απαιτεί σκούρο ζωμό κρέατος και είναι πιο διαδεδομένη. Εμείς θα δούμε και τους δύο τρόπος, παράλληλα με τις τεχνικές παναρίσματος και σοταρίσματος. Για τις συνταγές θα παρασκευάσουμε τους ζωμούς που θα χρειαστούμε και θα επιδοθούμε στις απαραίτητες κοπές. Γαρνίρουμε τις συνταγές μας με ριζοτο a la Milanese!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
-Μόνο με προπληρωμή-
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.