Hermes
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένας θεϊκός κορμός όλο σοκολάτα που θα σας ταξιδέψει! Αφράτο και σωστά ψημένο biscuit σοκολάτας, βελούδινη mousse από σοκολάτα gianduja, σε συνδυασμό με ανάλαφρη και ραφινάτη mousse nocciola. Πως μπορούμε άρτια να συνδυάσουμε αυτές τις υπέροχες γεύσεις μεταξύ τους? Μα φυσικά με τα μυστικά και τα tips που θα μοιραστεί ο Pastry Chef μαζί μας. Ένα τεχνικό μάθημα που θα σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια στην ζαχαροπλαστική.
Εκπαιδευτής Chef: Ζωγράφος Γιάννης Πόντοι ΜΜ : 20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.