Left Overs
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Basics
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Μαγειρεύουμε με ψητή γαλοπούλα και το χοιρινό που περίσσεψε από τις γιορτές. Φτιάχνουμε Ταϊλανδέζικο κόκκινο κάρυ με γαλοπούλα και συνοδεύουμε με ρύζι μπασματι. Το χοιρινό θα μας δώσει ένα εξαιρετικό Banh Mi, το αγαπημένο σάντουιτς του Βιετναμ, καραμελώμενο και γλυκόξινο, με φρέσκιες πίκλες λαχανικών, μαγιονέζα με πάστα chilli μέσα σε σπιτική γαλλική μπαγκέτα. Τα περισσέματα μεταμορφώνουν το τραπέζι μας με διεθνείς γεύσεις με τον καλύτερο τρόοπο!‘Ένα ραφινάτο μάθημα όλο τεχνικές και γεύσεις…
Εκπαιδευτής Chef: Μαδιανός Γιώργος Πόντοι ΜΜ : 20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.