Καλαμαράκια
- Αφιέρωμα Απριλίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Fritto Misto (καλαμαράκια τηγανιτά) και Κριθαρώτο, calamari δύο συνταγές τόσο νόστιμες, που ωστόσο τις περισσότερες φορές δεν εκτελούνται σωστά. Κλασσικά λάθη που κάνουμε όταν μαγειρεύουμε καλαμαράκια? Συνήθως τα τηγανιτά καλαμαράκια δεν είναι τραγανά και μαλακά, ενώ συγκρατούν λάδι με αποτέλεσμα να γίνονται δύσπεπτα και το κριθαρώτο καταλήγει ένα παραβρασμένο ρύζι με καλαμαράκια άγευστα. Ένα μάθημα αφιερωμένο σε τεχνικές χρήσιμες για κλασσικά τηγανιτά και καλοχυλωμένα πιάτα με κριθαράκι και θαλασσινά.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.