16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Καλαμαράκια

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
22/04/2016 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
24,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 14,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Basics
  • new
Καλαμαράκια

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Fritto Misto (καλαμαράκια τηγανιτά) και Κριθαρώτο, calamari δύο συνταγές τόσο νόστιμες, που ωστόσο τις περισσότερες φορές δεν εκτελούνται σωστά. Κλασσικά λάθη που κάνουμε όταν μαγειρεύουμε καλαμαράκια? Συνήθως τα τηγανιτά καλαμαράκια δεν είναι τραγανά και μαλακά, ενώ συγκρατούν λάδι με αποτέλεσμα να γίνονται δύσπεπτα και το κριθαρώτο καταλήγει ένα παραβρασμένο ρύζι με καλαμαράκια άγευστα. Ένα μάθημα αφιερωμένο σε τεχνικές χρήσιμες για κλασσικά τηγανιτά και καλοχυλωμένα πιάτα με κριθαράκι και θαλασσινά.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης                                                 Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας 

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Καλαμαράκια»!