Σαρδέλες
- Αφιέρωμα Απριλίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Παντρεμένες, γεμιστές, παστές ή μαρινάτες, οι σαρδέλες αναμφίβολα είναι το ψάρι που μαγειρεύτηκε πιο πολύ από όλα στην Αρχαία Ελλάδα. Πλούσιες σε Ω3, οικονομικές στην τιμή τους, με αμέτρητες εφαρμογές, εξαιρετική γεύση και απόλυτα Μεσογειακή συμπεριφορά, οι σαρδέλες όσο ταπεινές είναι, άλλο τόσο πολύτιμες γίνονται στην μαγειρική. Πώς φιλετάρονται, πώς μαρινάρονται, πώς γεμίζονται και ψήνονται, με τι μαρινάδες ταιριάζουν και τι σάλτσες τις συνοδεύουν είναι όλη η γεύση του μαθήματος αυτού, στο οποίο εκπαιδευόμαστε πρακτικά για να πάρουμε στο μάξιμουμ την γεύση αυτού του μοναδικού ψαριού.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.