Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
10/11/2023 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
65€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
6
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
12

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Νικόλαος Αλμπαντίδης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
75
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
L Vouliagmenis 299, Athens, 17343
  • Masterclass
  • Αυγά
  • Very Popular
  • Dining
  • Gourmet
  • Κρέας
  • Λαχανικά
  • Επίπεδο Mastering
  • new
  • Τεχνικές
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η γαστρονομία της Ελλάδας και η παρασκευή των παραδοσιακών συνταγών αποτελούν σημείο αναφοράς στην παγκόσμια κουλτούρα της γεύσης.

Η παραδοσιακή κουζίνα συνδέεται με τα μοναδικά τοπικά προϊόντα και απαιτεί δεξιοτεχνία για την ανάδειξή τους.

Η Μεσογειακή διατροφή είναι πηγή έμπνευσης, μεταμορφώντας υλικά σε gourmet πιάτα.

Η συνδυασμένη προσέγγιση παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνικών δημιουργεί ευρεία θεματολογία για επαγγελματίες και νέους σεφ.

 

Λίγα λόγια για τον Νικόλαο Αλμπαντίδη...
Ο Νίκος κατάγεται από τη Δράμα. Η Βόρεια Ελλάδα μαζί με τις γεύσεις και τα προϊόντα της τον ταυτοποιεί ως μάγειρα και έχει θέσει τα θεμέλια για τις γαστρονομικές του επιχειρήσεις. Σπούδασε στην Θεσσαλονίκη, όπου επανέφερε την επαγγελματική του καριέρα στο Potidea Palace στην περιοχή της Χαλκιδικής. Οι γαστρονομικές αναζητήσεις τον έφεραν στο Makedonia Palace, όπου παρακολούθησε τις τεχνικές του καταξιωμένου Σεφ, Σωτήρη Ευαγγέλου, ενθουσιαζόμενος από τη μαγειρική άποψη και το ύφος του. Αυτή η εμπειρία τον ενέπνευσε να συνδυάσει τις κουζίνες του παρελθόντος με τις νέες γαστρονομικές ιδιομορφίες της σύγχρονης κουζίνας.

Γνωρίστε την Ομάδα μας!

 

*Ελάχιστη Συμμετοχή:6 

**Μόνο με προ πληρωμή

***-10% Μόνο με κάρτα επαγγελματία
 

Τι θα μάθω;

Το σεμινάριο αποσκοπεί στην έμπνευση και την απόκτηση νέων ιδεών και τεχνικών για τους συμμετέχοντες, που θα χρησιμοποιηθούν στη δημιουργία γαστρονομικών πιάτων.

Παράλληλα, στοχεύει στη μείωση του food waste με την εκμάθηση της αναχρησιμοποίησης των υλικών και την συνειδητοποίηση του ρόλου μας ως επαγγελματίες στην εξάλειψη της σπατάλης.
 

Πρακτικές Εφαρμογές

1.Ταρ - Ταρ μόσχου   

Τεχνικές: κοπή Ταρ-Ταρ | παστού αυγού | για dressing και σάλτσα 

2. Αυγά με χόρτα και πατάτες και βελουτέ φέτας   

Τεχνικές: μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία | βελουτέ | τσιπς και τερινα πατάτας

3. Λαχανοντολμάς     

Τεχνικές: blancir | αυγολέμονο ζεστού αφρού 

4. Χεράκι Αρνιού με υφές πράσου " Το πρασοσέλινο"   

Τεχνικές: Αξιοποίηση ενός υλικού με πολλές παρασκευές | μαγείρεμα σε κενό αέρος | σιφόν hollandaise

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ»!