Pastry Arts Program
(+30) 210 9882378

Pastry Arts Program

ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ & ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

shutterstock 326982752

To Pastry Arts Program είναι ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα φοίτησης που σας δίνει την δυνατότητα να μυηθείτε στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια που έχει θέσει η Σχολή, αλλά και η υπεροχή της που βασίζεται τόσο στην αφοσίωση των εργαστηριακών εφαρμογών, αλλά και στο εξαιρετικό υπόβαθρο των εκπαιδευτών, καθιστά τις σπουδές σας άριστα καταρτισμένες!

Στόχος του προγράμματος είναι η επαγγελματική στήριξη και ανάδειξη της ειδικότητας του Ζαχαροπλάστη/Pastry Chef με ποιοτικούς όρους. Ο πιστοποιημένος Ζαχαροπλάστης είναι υπεύθυνος για όλη τη λειτουργία του εκάστοτε χώρου ζαχαροπλαστικής στον οποίο βρίσκεται. Παράλληλα είναι υπεύθυνος για την καλή απόδοση της κουζίνας, κατανέμοντας δίκαια τις εργασίες του προσωπικού και συντάσσοντας το ωράριο εργασίας.

Το Pastry Arts σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στην κουζίνα ενός ζαχαροπλαστείου, δημιουργώντας επιδέξιους ζαχαροπλάστες, παρακολουθώντας τα μαθήματα που σας είναι απολύτως απαραίτητα!

Η εκπαίδευση διαρκεί συνολικά 6 μήνες με μαθήματα διάρκειας εώς και 4 ωρών τόσο πρακτικά (90%), όσο και θεωρητικά (10%) με παρακολούθηση 3 εώς 4 φορές την εβδομάδα. Διαφέρει αρκετά από την συμβατική επιμόρφωση, ακολουθώντας ένα ιδιαίτερα δυναμικό πρόγραμμα μάθησης με εξαιρετικά αποτελέσματα, το οποίο θα σας εκπαιδεύσει με τον πιο μεθοδικό τρόπο, τόσο στην ζαχαροπλαστική όσο και στην αρτοποιία.

Ποια τα πλεονεκτήματα του προγράμματος? Πολυάριθμα εργαστήρια με συνολική συμμετοχή, εξαιρετικές γνώσεις και τεχνικές, καταρτισμένοι εκπαιδευτές με ανώτατες σπουδές στην ζαχαροπλαστική τέχνη. 

Το πρόγραμμα σας προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις στην ζαχαροπλαστική τέχνη και αρτοποιία και πρακτικές δεξιότητες στην κουζίνα, στον τρόπο παρουσίασης και στην επαγγελματική ορολογία, εκπαίδευση στις αρχές ασφάλειας και υγιεινής που σφορούν την κουζίνα ζαχαροπλαστείου, στην λειτουργία-οργάνωση, αλλά και στην τροφογνωσία!

Σε κάθε επίπεδο που ολοκληρώνετε διεκδικείτε την ανάλογη Πιστοποίηση μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος που θα αποκτήσετε συνολικά:

  • Πιστοποίηση Commis Pastry Chef, Πιστοποίηση Ασφάλειας και Υγιεινής, Πιστοποίηση Αγορανομικού Υπεύθυνου Επισιτιστικών Επιχειρήσεων από τον Τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
  • Πιστοποίηση Pastry Chef
  • Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης “PASTRY ARTS” από τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center διαπιστευμένη από τον Τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης βάσει προτύπου QTL Expert.
  • Συστατική Επιστολή από τον επιβλέποντα Chef εκπαιδευτή σας.

ACTA logo CCPsSMALLACTA logo CPCSMALLACTA logo CMSFHSMALLACTA CFSOM logo

Οι Πιστοποιήσεις είναι δίγλωσσες για όσους επιθυμούν να εργαστούν στο εξωτερικό.

Bebaioseis ParakolouthisisWACS very small

Υπόδειγμα Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ποιότητας Εκπαιδευτικού Προγράμματος βάσει προτύπου QTL Expert.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

 Απόφοιτους Γυμνασίου, Λυκείου ή ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ, για εξειδίκευση και γρήγορη ένταξη στην αγορά
 Φοιτητές / Σπουδαστές ΕΠΑΛ, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ, αντίστοιχων κλάδων για ενίσχυση του βιογραφικού τους
 Επαγγελματίες που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις και το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους
 Επαγγελματίες που θέλουν να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις πιστοποίησης PASTRY CHEF
 Εργαζόμενους που επιθυμούν να αλλάξουν εργασία ή να ακολουθήσουν ένα 2ο επάγγελμα
 Άνεργους, για άμεση ένταξη στην αγορά εργασίας
 Ενήλικες, για επιμόρφωση και προσωπική ανάπτυξη

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ / ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Ο ειδικός Σύμβουλος Κατάρτισης, είναι ο υπεύθυνος για κάθε συμμετέχοντα μαθητή. Θα σας ενημερώσει για τις δυνατότητες των σπουδών σας, αλλά και για κάθε εκπαιδευτικό ή επαγγελματικό στόχο που έχετε θέσει. Για όλους τους επαγγελματίες Pastry Chef με μεγάλη εμπειρία, χωρίς δίπλωμα ή πιστοποίηση, παρέχεται η δυνατότητα πιστοποίησης επαγγέλματος τους μετά από εξετάσεις.

Μέσα από την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα διατηρείται το προφίλ κάθε συμμετέχοντα μαθητή με τους στόχους τους, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να γίνει μέλος στο κλειστό φορουμ αγγελιών εργασίας ή/και να συμμετέχει στο forum με στόχο την επαφή με τον κλάδο. Οι Pastry Chef εκπαιδευτές παρέχουν επιπλέον υποστήριξη σε κάθε βήμα, έτοιμοι να γίνουν αρωγοί σε μία νέα καριέρα.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού με τον Υπεύθυνο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στο 2109882378 για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις δυνατότητες του προγράμματος και τα οφέλη. 

 book an appointment

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

Stay in touch