Culinary Arts Program
(+30) 210 9882378

Culinary Arts Program

ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ & ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

To Culinary Arts Program είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που σας δίνει την δυνατότητα να μυηθείτε στην τέχνη της μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής. Στόχος του είναι η επαγγελματική στήριξη και ανάδειξη της ειδικότητας του Μάγειρα/Chef με ποιοτικούς όρους. Το Culinary Arts σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στην κουζίνα, δημιουργώντας επιδέξιους μάγειρες μέσα από πολλαπλά εργαστήρια και ιδιαίτερα ολιγομελή τμήματα έως 9 ατόμων!

Το πρόγραμμα διαρκεί συνολικά ένα διδακτικό έτος και προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις, ορολογία και πρακτικές δεξιότητες στην κουζίνα που το κάνουν πραγματικά μοναδικό! Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που η Σχολή φέρει Ειδική Αναγνώριση από την Παγκόσμια Κοινότητα Αρχιμαγείρων (WACS).

Σε κάθε επίπεδο που ολοκληρώνετε διεκδικείτε την ανάλογη Πιστοποίηση μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος που θα αποκτήσετε συνολικά:

  • Πιστοποίηση Commis Chef, Πιστοποίηση Commis Pastry Chef, Πιστοποίηση Ασφάλειας και Υγιεινής, Πιστοποίηση Αγορανομικού Υπεύθυνου Επισιτιστικών Επιχειρήσεων από τον Τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
  • Πιστοποίηση Cook Chef ή Pastry Chef
  • Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης “CULINARY ARTS” από τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center διαπιστευμένη από τον Τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης βάσει προτύπου QTL Expert.
  • Συστατική Επιστολή από τον επιβλέποντα Chef εκπαιδευτή σας.

ACTA logo ccch commisACTA logo CCCSMALL ACTA logo CCPsSMALLACTA logo CMSFHSMALLACTA CFSOM logo

Οι Πιστοποιήσεις είναι δίγλωσσες για όσους επιθυμούν να εργαστούν στο εξωτερικό.

Bebaioseis ParakolouthisisWACS very small

Υπόδειγμα Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ποιότητας Εκπαιδευτικού Προγράμματος βάσει προτύπου QTL Expert.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • Απόφοιτους Γυμνασίου, Λυκείου ή ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ, για εξειδίκευση και γρήγορη ένταξη στην αγορά
  • Επαγγελματίες που θέλουν να διευρύνουν ή φρεσκάρουν τις γνώσεις  
  • Επαγγελματίες που θέλουν να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις πιστοποίησης COOK/CHEF
  • Εργαζόμενους που επιθυμούν να αλλάξουν εργασία ή να ακολουθήσουν ένα δεύτερο επάγγελμα
  • Άνεργους, για άμεση ένταξη στην αγορά εργασίας
  • Ενήλικες, για επιμόρφωση και προσωπική ανάπτυξη

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού με τον Υπεύθυνο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στο 2109882378 για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις δυνατότητες του προγράμματος και τα οφέλη. 

book an appointment 

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

Stay in touch