Restaurant Consulting Services
(+30) 210 9882378

Restaurant Consulting Services

Η Food Issues αποτελεί μία καινοτόμο εταιρεία με επίκεντρο τις μονάδες που σχετίζονται με τον χώρο των τροφίμων και των ποτών και την HoReCa. Δραστηριοποιείται παρέχοντας υπηρεσίες food styling, food viral videos, δημιουργία συνταγών και tasting tests σε διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες promotion, event management, γραφεία marketing και digital marketing, αλλά και υπηρεσίες δημιουργίας μενού, κοστολόγησης μενού, στελέχωση κουζίνας, αναβάθμισης προσωπικού και ειδικά επαγγελματικά σεμινάρια σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ-μπαρ.


Η ομάδα μας

Η ομάδα που πλαισιώνει την εταιρεία αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, γνωστούς στον χώρο, με τεχνική κατάρτιση επί του αντικειμένου και απόλυτη εξειδίκευση. Με συνέπεια και επαγγελματισμό, προσφέρει τις ιδιαίτερες γνώσεις της σε κάθε τομέα, καλύπτοντας κάθε εμπορική ανάγκη των εταιρειών. Φιλοδοξία της να αναδείξει κάθε ιδιαίτερη πτυχή και δυναμική που έχουν τα προϊόντα και οι εταιρείες, καθιστώντας τις πιο ανταγωνιστικές και ποιοτικές ανάμεσα στο σύνολο.


Οι υπηρεσίες μας

Food styling & Φωτογραφήσεις
Επαγγελματικό food styling/multimedia παραγωγών
Επιμέλεια παρουσίασης εκθεσιακών περιπτέρων
3Α (Ανάπτυξη, Ανάλυση, Αξιολόγηση) Συνταγών & Test Kitchen

Δημιουργία συνταγών δομημένων σε συγκεκριμένα προϊόντα
Κάθε συνταγή αναπτύσσεται, αναλύεται και τεστάρεται σε πραγματικούς χρόνους και συνθήκες
Διατροφική ανάλυση συνταγής
Μαθηματα Μαγειρικής

Μαθήματα Μαγειρικής για ιδιώτες / εταιρείες, loyalty program
Μαγειρικές Παρουσιάσεις
Ενοικίαση χώρου κουζίνας για 20 άτομα
Οργάνωση & παρουσίαση επαγγελματικών μαθημάτων

Οργάνωση επαγγελματικών μαθημάτων με στόχο την εκπαίδευση, ενημέρωση και παρουσίαση προϊόντων, τεχνικών μαγειρικής, γαστρονομικών παρουσιάσεων.
Πιστοποίηση ειδικοτήτων: χειριστή τροφίμων με ασφάλεια, ειδικού bartender, ειδικού barista, ειδικού τραπεζοκόμου, υπεύθυνου διοίκησης εστιατορίου
Διαφημιστική κειμενογραφία, Περιοδικά, Cook Books

Τμηματική ή ολοκληρωμένη πρόταση εμπορικής/ διαφημιστικής κειμενογραφίας
Ghost writing, Print-on-Demand Cookbooks (για διαφημιστική χρήση)
Περιοδικά μαγειρικής (επαγγελματικά, retail)
Advertising

Concept design (stores, chains, products)
Εταιρική ταυτότητα
Έντυπες & ηλεκτρονικές προωθητικές ενέργειες της επιχείρησης
Διαφημιστικά έντυπα, κατάλογοι
Marketing

Kitchen Audit (Έλεγχος λειτουργίας-ανάλυση προβλημάτων, διορθωτικές παρεμβάσες, πλάνο χωροταξίας και οργάνωσης)
Kitchen Operations (Οργάνωση & Εργονομική αναδιαρρύθμιση κουζίνας με στόχο την μείωση της σπατάλης χρόνου και κόστους)
Menu Engineering & Monthly Review (Δημιουργία μενού, συνταγολογήσεις, βελτιστοποίηση κοστολόγησης-τιμολόγησης)
Νέα concept για επιχειρήσεις, υπηρεσίες startup & κόστη, προτάσεις υλοποίησης
Βελτιστοποίηση Πωλήσεων Μενού

WACS very small

Μεγάλη Αναγνώριση από την World Association of Chefs Societies!

 Τα Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club μετά από αυστηρή αξιολόγηση και πληρώντας τα υψηλά διεθνή εκπαιδευτικά κριτήρια που έθεσε η Παγκόσμια Οργάνωση των Chefs (World Association Of Chefs Societies) λάβανε την Διεθνή Πιστοποίηση της WACS. Περισσότερα εδώ.

Stay in touch