Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Εναλλακτικές κρέμες και επιδόρπια από καρπούς! Η επιλογή της χρήσης εναλλακτικών προϊόντων στην διατροφή και στην ζαχαροπλαστική φαίνεται ότι αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στην ζαχαροπλαστική.
Διατροφικοί λόγοι, υγείας, πεποιθήσεων ή και απλά γευστικής προτίμησης, παρουσιάζεται μία έντονη στροφή προς τα «γάλατα», τις κρέμες και τις αντίστοιχες γλυκές δημιουργίες που παρασκευάζονται με βάση τους καρπούς.
Σε αυτό το μάθημα, εκπαιδευόμαστε σε μία σειρά τεχνικών:
πώς παρασκευάζουμε γάλα από καρύδα, αμύγδαλο, φουντούκι και φυστίκι,
πώς παρασκευάζουμε βούτυρο από βούτυρο από καρύδα, αμύγδαλο, φουντούκι, φυστίκι
και πώς παρασκευάζουμε παγωτό φυστικοβούτυρο, κρέμα καρύδας με εξωτικά φρούτα και μους αμυγδάλου!
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας