Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Όταν οι παραδοσιακές γεύσεις συναντάνε το παγωτό, το αποτέλεσμα απογειώνεται!
Ξεκινάμε το καλοκαίρι με τις πιο δροσερές λιχουδιές!!!
Για αρχή φτιάχνουμε τον δικό μας χειροποίητο παραδοσιακό εκμέκ, αλλά και λαχταριστό χαλβά και έπειτα τα χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε παραδοσιακά παγωτά με τις γεύσεις τους.
Ένα μάθημα που θα σας διδάξει τις πιο γευστικές τεχνικές για vintage παγωτογλυκά, για ένα αποτέλεσμα που απλά δε θα πιστεύετε…
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.