Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Όλη η νοστιμιά της Ιταλίας σε τρία εκπληκτικά πιάτα. Ένα μάθημα εξαιρετικών δυνατοτήτων μιας και εκπαιδευόμαστε στις αυθεντικές πρακτικές εφαρμογές και τεχνικές του ριζότο.
Από το κατάλληλο χύλωμα, την πλούσια σύστασή, στην ποικιλία ρυζιού, μαθαίνουμε το μεγάλο μυστικό της γεύσης του και προσθέτουμε τα υλικά που θα χαρίσουν την νοστιμιά στο πιάτο!
Τεχνικό μάθημα με την απαραίτητη τροφο-τεχνο-γνωσία που θα σας τελειοποιήσει την άψογη εκτέλεση ενός αυθεντικού ριζότο. Μαγειρεύουμε κλασσικές και δημιουργικές συνταγές χρησιμοποιώντας 3 ποικιλίες ρυζιού για ριζότο για να δούμε τις διαφορές τους. Αρμπόριο, καρναρόλι και βιαλόνε νάνο με διαφορετικά είδη τυριών, μπαχαρικά, μυρωδικά και ελαφρύ γαρνίρισμα από λαχανικά.
Πιο αυθεντικό δεν γίνεται!
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.