Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

AMUSE BΟUCHE   

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
5/06/2020 18:00   -   22:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 70€ ΜΟΝΟ 34,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Καρακατσάνης Προκόπης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Dining
  • Εθνική Κουζίνα
  • Ψάρι
  • Gourmet
  • Κρύα Ορεκτικά
  • Επίπεδο Advanced
  • Σε Επανάληψη
  • Τεχνικές
AMUSE BΟUCHE   

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

“Amuse” σημαίνει να διασκεδάζεις ή να απασχολείς με ευχάριστο τρόπο. Γαργαλιστικά στον ουρανίσκο, διεγερτικά στην όρεξη, μικρά στο μάτι, Γαλλικής καταγωγής, τα Amuse Bοuche (αμιουζ μπους), ζεστά ή κρύα καταναλώνονται ευχάριστα, με μια ή δύο μπούκες, είναι το απόλυτο άνοιγμα σε ένα δείπνο προϊδεάζοντας για το τι γεύμα θα ακολουθήσει. Έχουν υπάρξει πολλές θεωρίες ως προς την ιδιότητα ενός amuse bouche σε ένα μενού, ωστόσο  έχει επικρατήσει η χρήση τους για κέρασμα, μικρά hors d’oeuvres αλλά και canapés.

Μικρά verrine gazpacho με lollipops γαρίδες και τσορίθο, σολομός γλασαρισμένος σε ουίσκι με καραμελωμένα παντζάρια, αντιβ φαρσί (γεμισμένο) με ριγιέτ (πάστα) τόνου και τέλος πανακότα παρμεζάνας με πέστο και μικρά ρεβίθια!

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «AMUSE BΟUCHE   »!