Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Σε αυτό το μάθημα θα εντρυφήσουμε στα μυστικά για να διατηρήσουμε έντονα αρωματικά τα αρώματα και τις υφές του μάνγκο και θα δημιουργήσουμε μια τούρτα εκλεπτυσμένη στην γεύση που μας θυμίζει παραλία μέσα στο χειμωνιάτικο τοπίο.
Biscuit με ινδική καρύδα, mousse με αρώματα και υφές μάνγκο, cremeux λευκής σοκολάτας αρωματισμένη με βανίλια Μαδαγασκάρης και επικάλυψη με το πιο έντονο χρώμα του μάνγκο.
Ένα εκλεπτυσμένο επιδόρπιο με εξωτικά αρώματα.