Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (Φιλετάρισμα & Τεχνικές)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
3/03/2020 10:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
31,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Καρακατσάνης Προκόπης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Επίπεδο Advanced
  • Τεχνικές
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (Φιλετάρισμα & Τεχνικές)

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Καθαρά τεχνικό μάθημα που εστιάζει στην άριστη διαχείριση του κοτόπουλου, στην τέλεια μεριδοποίησή του και την εξοικονόμηση κόστους: Από το δεξιοτεχνικό φιλετάρισμα του κοτόπουλου, κάθε συμμετέχων εργάζεται στο δικό του πόστο και εκπαιδεύεται ατομικά στην ανατομία και τις κοπές των πουλερικών, όσο στον βασικό ζωμό, την βασική σάλτσα βελουτέ, αλλά και στις απαραίτητες τεχνικές για κοτόπουλο ψητό. Εκπαιδευόμαστε μαγειρικά στο δέσιμο του κοτόπουλου, τις τεχνικές αροζέ, σωτέ και λαρντέ.

Το μάθημα περιλαμβάνει πρακτικές εφαρμογές με γεύμα.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (Φιλετάρισμα & Τεχνικές)»!