Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Εξαιρετικό σεμινάριο υψηλής ζαχαροπλαστικής, όπου η τέχνη συναντά την γεύση. Με βάση τους συνδυασμούς υλικών, ετοιμάζουμε αυτό το εξαιρετικό επιδόρπιο που συγκαταλέγεται στα entremets.
Σοκολατένιος σπόγγος μπισκότο, που αποτελεί και την σταθερή βάση. Απολαυστική μους καρύδα, κρεμώ σοκολάτα 70% με έντονη την γεύση σοκολάτας και κροκάν πραλίνας, που δίνει το τραγανό στοιχείο.
Συνδυασμοί γεύσεων και αρωμάτων, αίσθηση καλοκαιριού μέσα στον χειμώνα.