Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Κάστανο, όλοι έχουμε τις αναμνήσεις μας από τους καστανάδες στο κέντρο της Αθήνας, το άρωμα και η γεύση του καρπού μας μάγευαν και συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν με την χρήση του στην Ζαχαροπλαστική.
Σε αυτό το μάθημα θα εκπαιδευτούμε πώς να χρησιμοποιούμε σωστά αυτό το λατρεμένο υλικό, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, ενέργεια και θρεπτικά συστατικά.
Χριστουγεννιάτικος πουρές κάστανο με μπαχαρικά, κρέμα κάστανου, γλυκό του κουταλιού και μαρμελάδα.
Ένα μάθημα καθαρά τεχνικό που θα σας δώσει πολλές ιδέες για χειμωνιάτικες δημιουργίες.