Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Paris Brest, το κλασσικό επιδόρπιο που λατρεύεται στην Γαλλία που είναι και η χώρα προέλευσης του. Λέγεται ότι δημιουργήθηκε από τον Louis Durand το 1910, για να τιμήσει τους αγώνες ποδήλατου Paris- Brest και για αυτό παρουσιάζεται σαν ρόδα ποδηλάτου. Εμείς θα δημιουργήσουμε και θα τροποποιήσουμε την κλασσική συνταγή με mousseline φουντουκιού αρωματισμένη με Χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά.
Éclair, όλοι τα γνωρίζουμε και όλοι τα αγαπάμε, αλλά η Γαλλία τα απογειώνει.
Κλασσική συνταγή με craquelin, κρεμώ 75% σοκολάτα, κουλί και ζελέ βατόμουρο αρωματισμένο με δυόσμο και Grand Marnier.
Xmas αφιέρωμα στην Γαλλική Ζαχαροπλαστική.