Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

PARIS BREST | ÉCLAIR ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
17/12/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Επίπεδο Advanced
  • Special Edition
PARIS BREST |  ÉCLAIR ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Paris Brest, το κλασσικό επιδόρπιο που λατρεύεται στην Γαλλία που είναι και η χώρα προέλευσης του. Λέγεται ότι δημιουργήθηκε από τον Louis Durand το 1910, για να τιμήσει τους αγώνες ποδήλατου Paris- Brest και για αυτό παρουσιάζεται σαν ρόδα ποδηλάτου. Εμείς θα δημιουργήσουμε και θα τροποποιήσουμε την κλασσική συνταγή με mousseline φουντουκιού αρωματισμένη με Χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά.  

Éclair, όλοι τα γνωρίζουμε και όλοι τα αγαπάμε, αλλά η Γαλλία τα απογειώνει.
Κλασσική συνταγή με craquelin, κρεμώ 75% σοκολάτα, κουλί και ζελέ βατόμουρο αρωματισμένο με δυόσμο και Grand Marnier.  

Xmas αφιέρωμα στην Γαλλική Ζαχαροπλαστική. 

 

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «PARIS BREST | ÉCLAIR ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ»!