Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Με τόσους τύπους μανιταριών, οι δυνατότητες (και οι συνταγές) είναι ατελείωτες. Υψηλά σε φυτικές ίνες και βιταμίνες, χωρίς λιπαρά και χοληστερόλη, δημοφιλή σε όλο τον κόσμο λόγω της μαγειρικής ευελιξίας τους, καθώς επίσης της γεύσης και της υφής που μοιάζουν με κρέας, μπορούν να δώσουν από τις πιο απλές gourmet παρασκευές στις πιο σύνθετες γεύσεις.
Στο μάθημα εξετάζουμε τις δυνατότητες τους ανάλογα με την μαγειρική χρήση και ετοιμάζουμε 3 διαφορετικές εφαρμογές με λευκά μανιτάρια, πλερώτους και portobello:
Souffle μανιταριών, μανιτάρια trifolati με χειροποίητα τσιπς πατάτας και κριθαρότο με μανιτάρια