Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Απολαυστικά ζουμερό, τεχνικό μάθημα για τα αγαπημένα spare ribs... (στην Ελλάδα παϊδάκια). Πώς επιλέγουμε κρέας και κοπή, ποιές είναι οι καλύτερες μαρινάδες, ο τρόπος ψησίματος και οι τεχνικές για νόστιμα, συνοδευτικά dips.
Εκπαιδευόμαστε σε διαφορετικές τεχνικές και κοπές κρεάτων οι οποίες συνδυάζονται με αγαπημένες γεύσεις:
Spare ribs χοιρινά Bbq με καπνιστα μπαχαρικά | Αρνίσια ribs με με γλάσο πορτοκαλιού και τζίντζερ |
Μοσχαρίσια ribs με χειροποίητη bbq.
Οι παρασκευές συνοδεύονται με με πατάτες στη σχάρα με κατικι Δομοκού, με γλυκόξινα φρούτα και κρεμμύδια και τσιπς από πατάτα skin και σελινόριζας, ιδανικά συνοδευτικά για τα ribs! Σε αυτό το μάθημα δε θα μείνει ούτε κοκαλάκι!
Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «SPARE RIBS»!