Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Το Αυστριακό sacher torte πήρε την ονομασία του από το ομώνυμο ξενοδοχείο στο οποίο πρωτοδημιουργήθηκε το γλυκό. Παρασκευάζεται με βάση την σοκολάτα και αποτελεί ένα από τα πιο κλασσικά επιδόρπια των Χριστουγέννων που θα βρείτε παντού στην Βιέννη! Αν και η συνταγή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό από το 1930, στο μάθημα παρασκευάζουμε την εναλλακτική της με βατόμουρα.
Για τις ανάγκες του μαθήματος ετοιμάζουμε την sacher, κουλί βατόμουρο, κρεμώ μαύρης σοκολάτας, γλάσο μαύρης σοκολάτας και αρωματίζουμε με μαύρο ρούμι!