Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Γαλλική μπουγιαμπέσα, παραδοσιακή ψαρόσουπα από την Μασσαλία, η κλασσική σούπα των ψαράδων που απέκτησε την δική της φήμη παγκοσμίως.
Περιλαμβάνει πετρόψαρα, αλλά αναλόγως το ύφος και τις συνθήκες μπορεί να δεχθεί αμέτρητες προσθήκες σε θαλασσινά και οστρακοειδή. Η μπουγιαμπέσα διαφέρει αρκετά από την ψαρόσουπα, λόγω των αρωμάτων από τα βότανα και τα μπαχαρικά που περιλαμβάνει, όσο και από τον τρόπο παράθεσης της (τα ψάρια σερβίρονται ξεχωριστά, το γεύμα συνοδεύει ψωμί αρωματισμένο με σκόρδο και συνήθως μέσα στην σούπα).
Το σεμινάριο προσεγγίζει δύο εκδοχές, όπου η μία αποτελεί την κλασσική, παραδοσιακή εκδοχή της σούπας, ενώ η άλλη είναι η ραφιναρισμένη, ντελικάτη μπουγιαμπέσα, όπως σερβίρεται σε εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας.
Ελάχιστη Συμμετοχή 6 άτομα
Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «BOUILLABAISSE»!