Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
15/10/2019 17:00   -   20:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 49,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Καραποστόλη Λίλα
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου
  • Very Popular
  • Σε Επανάληψη
  • Workshop
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ποιες είναι οι νέες τάσεις στα βιογραφικά? Πώς αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο συντάσσουμε το αυτοβιογραφικό μανιφέστο? Τι είναι χρήσιμο να εντάξουμε και τι περιττό να αφαιρέσουμε? Το βιογραφικό σημείωμα, το πρώτο βήμα πριν την συνέντευξη, περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για τον υποψήφιο που ενδιαφέρει κάθε επιχείρηση. Ωστόσο, πλέον τα βιογραφικά αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο μία επιχείρηση «βλέπει» έναν εργαζόμενο. Αποκτούν περισσότερο νόημα εκτός από συγκεντρωμένες πληροφορίες, συνήθως επιτηδευμένες προσεχτικά και προσφέρουν όλα όσα θα βοηθήσουν μία επιχείρηση στην σωστή στελέχωση. Επιπλέον, μία συνέντευξη έχει ρόλο να υποστηρίξει με την φυσική παρουσία και συμπεριφορά όλα όσα αναγράφονται στο βιογραφικό. Ο εργαζόμενος καλείται σε λίγα μόλις λεπτά να εντυπωσιάσει την επιχείρηση και να κλείσει την συμφωνία την οποία επιθυμεί. Ένα workshop (ασκήσεις, εργασίες, συζητήσεις) απαραίτητο για όλους όσους θέλουν να πετύχουν μοναδικές συμφωνίες με τις επιχειρήσεις που τους ενδιαφέρουν περισσότερο!

Ελάχιστη  Συμμετοχή: 6 άτομα 

*Ειδική Τιμή για τα 3 μαθήματα (Σύνθεση Μενού | Κοστολόγιο | Βιογραφικό Συνέντευξη): 136€

Δείτε εδώ το υπόλοιπα εξειδικευμένα σεμινάρια

Λίγα λόγια για την Λίλα Καραποστόλη…

Η μουσική την καθόρισε, δίνοντας τον ρυθμό στα βήματά της. Βήματα που κινήθηκαν από τις "κλασσικές" σπουδές της Κοινωνιολογίας, στον rock δυναμισμό του marketing, για να καταλήξουν μέσα από ανεξάντλητους jazz αυτοσχεδιασμούς στην γαστρονομία. Η εμπειρία που απέκτησε μέσα και έξω από τις επαγγελματικές κουζίνες, η γνωριμία της με τριάστερους Σεφ και τα πολυάριθμα γαστρονομικά της ταξίδια, της εξασφαλίζουν άριστη γνώση του χώρου. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε αρκετά γαστρονομικά και lifestyle περιοδικά .Υπήρξε αρχισυντάκτρια του White Guide Elegance της Ελευθεροτυπίας και του Biblos of Cooking.  Έχει εξειδικευτεί  σε σπουδές διοίκησης από το ΜΙΤ. Το βιβλίο της "Παραδοσιακές Γεύσεις του Αιγαίου" βραβεύτηκε ως το καλύτερο βιβλίο γαστρονομίας Έλληνα συγγραφέα  από τα Gourmet Awards.

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ»!