Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Τα Σουγάνια (κρεμμύδο-ντολμάδες) είναι μία συνταγή επηρεασμένη από την οθωμανική κουζίνα, όπου βρίσκουμε πληθώρα γεμιστών λαχανικών. Γλυκά από το κρεμμύδι με μια όξινη νότα από τη σάλτσα αυγολέμονου τα σουγάνια θα σας καταπλήξουν.
Γκιουζλεμέδες (τηγανιτο-τυροπιτάκια με γραβιέρα), ένας παραδοσιακός μεζές με αναπάντεχη νοστιμιά. Τα τηγανιτά αυτά τυροπιτάκια, με την μικρασιατική καταγωγή, παίρνουν το όνομά τους από το τουρκικό "goz" που σημαίνει μάτι από τις μικρές φουσκάλες που σχηματίζονται στην επιφάνειά τους κατά το τηγάνισμα.