Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Από Νίκαια σε Παρίσι, ταξιδέψετε με τον Σεφ ως την Γαλλία με τρία πιάτα γεμάτα τεχνικές της κλασσικής Γαλλικής σχολής! Το μενού είναι εμπνευσμένο από τα bistro που συναντάμε στο ταξίδι και συνοψίζουν τις καλύτερες γεύσεις! Εκπαιδευόμαστε στα περίφημα αυγά ποσέ με πράσινα τηγανιτά σπαράγγια, βινεγκρέτ τρούφας και φλέικς tete de moine, ετοιμάζουμε μενταγιόν μοσχαριού με πατάτες φοντάν, κονφιτούρα κρεμμυδιού και σως Μπορντελαίζ |