Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Από την γνωστή γλυκιά τεχνική, το μάθημα αυτό επικεντρώνεται στην αλμυρή εκδοχή του πολύ ντελικάτου στρούντελ. Το αποτέλεσμα είναι πολύ γευστικές πίτες με την ζύμη του στρούντελ, αρκετά διαφορετικές από τις παραδοσιακές πίτες της Ελλάδας, πιο εύκολες και με πολλές δυνατότητες στις γεμίσεις.
Εξασκούμαστε σε δύο διαφορετικές εκτελέσεις, όπου η πρώτη γεμίζεται με λαχανικά, λάχανο, καρότο, αυγά, κρέμα και μαϊντανό και η δεύτερη δανείζεται τις γεύσεις και την πληθωρικότητά της από την πιπεριά, την μελιτζάνα, τα κολοκύθια, το μανούρι και τα φρέσκα αρωματικά μυρωδικά.
Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «STRUDEL ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ»!