Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΟΠΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
15/04/2019 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
55€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Κοπές
  • Επίπεδο Mastering
ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΟΠΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Οι περισσότερες κοπές κρεάτων μας είναι γνωστές και μαγειρικά προσαρμόζουμε τις τεχνικές μας με βάσει την διαθεσιμότητα (Ribeye, New York Strip, Filet Mignon).  Ωστόσο, υπάρχουν άγνωστες κοπές κρεάτων που μπορούν να μας ανοίξουν τους μαγειρικούς ορίζοντες! Διευρύνοντας το ρεπερτουάρ των επιλογών σας, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις στην δεξιοτεχνία του κρέατος, αποκτάτε την μοναδική δυνατότητα να επιδείξετε, νοστιμιά, υπεροχή και διαφορετικότητα στα πιάτα σας.  
 
Πιο αναλυτικά εξετάζουμε, τεχνικές και παρασκευές όπως: 
 
Spider Steak ή Oyster steak (Αυστραλία – Νέα Ζηλανδία) μαγειρεμένη sous vide και συνοδευόμενη με flakes μαύρης τρούφας, χειροποίητη κέτσαπ με βερίκοκο και πατάτες baby σε βούτυρο μυρωδικών
 
Onglet ή Hanger steak ή Butcher’s steak (Γαλλία) ψημένη ιδανικά medium με σάλτσα ψητού, μούς γιαουρτιού με Κρόκου Κοζάνης,  και baby λαχανικά
 
New York strip steak (Αμερική – Νέα Υόρκη) ψημένη ιδανικά medium rare, συνοδευόμενη με αμερικάνικη πατατοσαλάτα

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΟΠΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ»!