Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

PUR BLANC

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
15/03/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσάρας Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
PUR BLANC

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Pur Blanc, σημαίνει απόλυτο αγνό, λευκό. Η ονομασία αυτή αντιπροσωπεύει το απόλυτο λευκό διάφανο του γλασάζ σε ένα επιδόρπιο με τεχνικές και γεύσεις από την Γαλλία. 

Ο σεφ θα εντρυφήσει στην τεχνική της σαμπλέ (sablée) όπου θα επαναπροσδιορίσει και επανασυνθέσει (reconstitué) την τεχνική για να πάρει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα της κλασσικής τεχνικής. Συνεχίζουμε με ντακουάζ αμύγδαλου, αφράτη μους τυριού και κονφί από κόκκινα φρούτα. Συνθέτουμε το επιδόρπιο, το οποίο κατά τις στρώσεις του εμφανίζει διαβάθμιση εντάσεων, αλλά και εντυπωσιάζει από το απόλυτα διάφανο λευκό γλασάρισμα. 

Ένα επιδόρπιο βασισμένο στις τεχνικές της κλασσικής Γαλλική Ζαχαροπλαστικής.  

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «PUR BLANC»!