Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΑ ΠΙΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
25/02/2019 11:00   -   15:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 69,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Τσατσάκης Βασίλης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Επίπεδο Mastering
ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΑ ΠΙΑΤΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η χορτοφαγία αποτελεί πλέον μία παγκόσμια τάση! Όλο και περισσότεροι άνθρωποι μειώνουν ή διακόπτουν την κατανάλωση σε κρεατοφαγικά πιάτα λόγω στάσης ζωής. Στην Ελλάδα ειδικά την περίοδο της νηστείας η κατανάλωση σε χορτοφαγικά παρουσιάζει έντονη αύξηση. Γαστρονομικά η εστίαση είναι αυτή που οδηγεί τις νέες τάσεις με δημιουργικά vegan/vegetarian πιάτα! Η τάση επικεντρώνεται σε παράγοντες μαγειρικών τεχνικών με βάση την εποχικότητα και την καλλιέργεια τους, την φυσική και υγιεινή διατροφή, την μείωση των κοστολογίων σε μία κουζίνα, την ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος άνθρακα και του food waste. 

Στο σεμινάριο αυτό δημιουργούμε ένα εξαιρετικό μενού με πλήρη απουσία κρέατος, μοντέρνες τεχνικές μαγειρικής και πλήρως εναρμονισμένο στα εποχιακά δεδομένα. 

Ορεκτικό: Mousse καπνιστής μελιτζάνας με coulis πιπεριάς Φλωρίνης και κροστίνι
Σούπα: Βελουτέ καπνιστής σελινόριζας με citrus χλωροφύλλης και κενέλ ελληνικών τυριών
Κυρίως: Ριζότο σε infused ζωμό πράσου με κρέμα πράσου που έχει σιγοψηθεί σε thermomix
Επιδόρπιο: Cheesecake άγριου τριαντάφυλλου

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΑ ΠΙΑΤΑ»!