Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Οι σούπες αποτελούν ένα μεγάλο κεφάλαιο στην μαγειρική τέχνη και ένα από τα πιο αγαπημένα εμπορικά αντικείμενα. Με τον χειμώνα στο κατώφλι, εκπαιδευόμαστε στην δομή και τις τεχνικές εφαρμογές για μερικές από τις πιο νόστιμες σούπες.
Ανακαλύπτουμε τις διαφορές ανάμεσα στις περασμένες και στις απέραστες σούπες, την βελουτέ με την σούπα κρέμα, αλλά και όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να τις αρωματίσουν, καρυκεύσουν και δέσουν με τον πιο φινετσάτο τρόπο.
Στις προετοιμασίες μας η κλασσική Γαλλική κρεμμυδόσουπα, η παρεξηγημένη σούπα μπρόκολου και καρότου, αλλά και η απόλυτα χειμωνιάτικη σούπα καλαμποκιού.