Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Τα αυγά είναι το μοναδικό είδος που απλά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρωινό ή το brunch. Η ξεχωριστή ανάγκη όμως να δημιουργήσουμε ένα πιο “φανταχτερο” πρωινό με βασικό πρωταγωνιστή τα αυγά είναι η ιδανική πολυτέλεια στην καθημερινότητα.
Στο σεμινάριο αυτό εκπαιδευόμαστε σε μοναδικές τεχνικές για αυγά που απογειώνουν το πρωινό ή brunch και εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας για ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της μαγειρικής τέχνης: Αυγά Benedictine τεχνικής ποσέ με σπαράγγια, Αυγά τεχνικής μουλέ (φόρμας) με κρέμα σπανάκι, Αυγά ομελέτα με άγρια μανιτάρια.