Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Η Φλωρεντία θεωρείται το «λίκνο της αναγέννησης» και η κουζίνα της δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί ένα αριστούργημα της γαστρονομίας. Στο μάθημα δημιουργούμε 3 πιάτα με δημιουργική διάθεση που μας ταξιδεύουν στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης:
Involtini καπνιστής μελιτζάνας, με τομάτες μαρινέ, μπουράτα και ελαιόλαδο, συνεχίζουμε με την παρασκευή μιας κλασσικής Bistecca a la Fiorentina την οποία συνοδεύουμε με σως ταραγκόν και πατάτες και κλείνουμε με ένα γευστικό ζαμπαγιόνε με λεμόνι και τραγανά biscotti (έτοιμα προς σερβίρισμα).
Οι Ιταλοί μας αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η μαγειρική είναι τέχνη.