Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Γλυκό διαδεδομένο σε όλη την Ιταλία, το τιραμισού σύμφωνα με τον λαϊκό μύθο θέλει να είναι μια δημιουργία για τον Δούκα στην Σιένα.
Η κλασσική συνταγή είναι με σαβουαγιάρ, απαλή κρέμα ζαμπαγιόν και αρωματισμένο με καφέ.
Εμείς όμως σε αυτό το μάθημα θα δούμε 3 διαφορετικές εκδοχές βασισμένες στην κλασσική τεχνική, αποδοσμένες δημιουργικά: τιραμισού αρωματισμένα με βατόμουρα, το εντυπωσιακό και πρωτότυπο limoncello τιραμισού και φυσικά με φράουλες, τα φρούτα της Άνοιξης, σε πολύ δροσερές γεύσεις.
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης ΖωγράφοςΠόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν