Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ένα γλύκισμα που αγαπήθηκε στο Παρίσι και ερμηνεύτηκε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στην χώρα μας. Εμείς εκπαιδευόμαστε στην ζύμη του, το ιδιαίτερο και προσεχτικό κόψιμο της, το ψήσιμο και δοκιμάζουμε διαφορετικές γεμίσεις που θα συγκινήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Ολοκληρώνουμε με διαφορετικές και ιδιαίτερες επικαλύψεις. Εξασκούμαστε σε εκλαίρ σοκολάτας, ξηρών καρπών και φρούτων του δάσους. Η τεχνική αυτή αποτελεί τις βάσεις της ζαχαροπλαστικής.
Εκπαιδευτής Chef: Ζωγράφος Γιάννης Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν