Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ragù alla bolognese λένε οι Ιταλοί, μακαρόνια με κιμά οι Έλληνες, ωστόσο οι τεχνικές που απαιτούνται για το μοναδικό πιάτο διαφέρουν τόσο γευστικά όσο και τεχνικά !
Στο σεμινάριο αντιμετωπίζουμε τις Ιταλικές τεχνικές όπως αυτές εξασκούνται σε μία trattoria. Η τεχνική εμφανίστηκε τον 18ο αιώνα και θεωρήθηκε γαστρονομική κληρονομιά της Ιταλίας όταν η Accademia Italiana della Cucina ζήτησε την επίσημη καταγραφή της από το Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
Ετοιμάζουμε την αυθεντική Ιταλική σάλτσα όπου το κρέας μαγειρεύεται ξεχωριστά και ετοιμάζουμε 2 sofrito για να το εμπλουτίσουν, με τομάτα και κρεμμύδι. Επιπλέον, το σεμινάριο μας εκπαιδεύει στην δημιουργία ζύμης από κρόκους αυγών και ελαιόλαδο για pasta και στο άνοιγμα και μαγείρεμα χειροποίητων ζυμαρικών.