Μαθήματα Μαγειρικής

 • δωρεάν μαθήματα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής και Chef’s Table,
 • δωρεάν συνδρομή της Premium Membership Card για ένα χρόνο,
 • Βιβλία μαγειρικής,
 • Μεγάλο δώρο δωρεάν συμμετοχή σε σειρά μαθημάτων Μικρού Κύκλου ή Γευσιγνωσίας...
 • ... και πολλές άλλες εκπλήξεις !!!

Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό κερδίζεις δωρεάν το εγχειρίδιο «Art de la Table» (η τέχνη να στρώνεις ένα τραπέζι).

Διαγωνισμός

Βήμα 1: κάνε like τη σελίδα μας!

θέλεις να μαθαίνεις όλα τα νέα μας; Επέλεξε "Get Notifications"

Βήμα 2: συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα

όνομα, κινητό, email

Βήμα 3: πάτα το κουμπί

θα το δεις, αποκλείεται να αστοχήσεις ... ένα πράσινο είναι ...

Βήμα 4: αυτό ήταν...

Κατεβάστε το «Art de la Table»!

Με τη συμμετοχή σου λαμβάνεις μέρος σε όλες τις κληρώσεις, κάθε εβδομάδα!

Πώς θα μάθω ότι κέρδισα;

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !

Πώς θα μάθω ότι κέρδισα;

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (Όνομα, Επώνυμο, email και κινητό) τα οποία θα μας επιτρέψουν να ταυτοποιήσουμε τον νικητή και να επικοινωνήσουμε μαζί του.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινώνονται στη σελίδα μας στο Facebook κάθε εβδομάδα.

Stay tuned!

Μη χάσεις ξανά νέα μας!

Μετακίνησε το βελάκι πάνω από το κουμπί "Liked" ή "Σας αρέσει" και κάνε click στην επιλογή "Get Notifications" ή "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Όροι Διαγωνισμού

 1. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Εταιρεία με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΝΞΙΔΗΣ – ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗ Ε.Π.Ε.», η οποία έχει έδρα στη Λ. Βουλιαγμένης 299, 17343 στον Άγιο Δημήτριο, με ΑΦΜ 800510745, Δ.Ο.Υ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (εφεξής η «Εταιρεία»).
 2. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος (μόνον φυσικά πρόσωπα), άνω των 18 ετών. Αποκλείονται από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στην Εταιρεία, οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους μέχρι β’ βαθμού εξ αγχιστείας καθώς και τα άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας. Οποιαδήποτε συμμετοχή των ανωτέρω προσώπων στο Διαγωνισμό, κατά παράβαση του παρόντος όρου, είναι αυτοδικαίως άκυρη. H συμμετοχή είναι αυστηρά προσωπική, δεν δύναται να μεταβιβαστεί ούτε να γίνει μέσω αντιπροσώπου.
 3. Κάθε εβδομάδα, μετά από σχετική κλήρωση, θα ανακοινώνονται νικητές, οι οποίοι θα κερδίζουν τα δώρα που θα δημοσιεύονται κάθε φορά στην ηλεκτρονική σελίδα της Εταιρείας στο facebook και συγκεκριμένα στη διεύθυνση www.facebook.com/mathimatamageirikis.gr.
 4. Τα πρόσωπα που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να μπουν στην ηλεκτρονική σελίδα της Εταιρείας στο facebook www.facebook.com/mathimatamageirikis.gr, να κάνουν like τη συγκεκριμένα σελίδα και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, κ.λ.π.) στην εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί για τον διαγωνισμό. Με τη συμπλήρωση όλων των απαιτούμενων στοιχείων, οι συμμετέχοντες αυτομάτως θα λαμβάνουν μέρος σε όλες τις ηλεκτρονικές κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Διαγωνισμού. Η Εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου (websites) ή την παροχή σχετικών διευκολύνσεων προς οποιαδήποτε ενδιαφερόμενο.
 5. Προϋπόθεση για να λάβει κάποιος μέρος στον διαγωνισμό είναι να είναι εγγεγραμμένος χρήστης στο Facebook και έχει κάνει like στη σελίδα πατώντας το αντίστοιχο κουμπί του facebook.
 6. Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να πάρει μέρος μόνο μία φορά στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας μία φορά την αίτηση συμμετοχής-φόρμα.
 7. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται μέσω εφαρμογής που έχει δημιουργήσει τρίτη Εταιρεία και που φιλοξενείται στην πλατφόρμα του Facebook (Facebook Platform) και την οποία ο συμμετέχων στον διαγωνισμό μπορεί να βρει στο σχετικό Tab στη σελίδα της Εταιρείας στο Facebook.
 8. Διευκρινίζεται ότι το Facebook δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται προωθεί ή ενισχύει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό με κανέναν τρόπο.
 9. Ο διαγωνισμός ξεκινά την 21/03/2014 και λήγει την 01/06/2014 (ώρα 12:00). Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για οποιοδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένου εξαιρετικούς λόγους ή λόγους ανωτέρας βίας να παρατείνει ή να μειώσει τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού ακόμη και να τον ματαιώσει ή ακυρώσει αφού δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με μέσο πρόσφορο κατά την εύλογη κρίση της.
 10. Οι κληρώσεις θα διεξάγονται με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, τα οποία εξασφαλίζουν το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα κατά τη διαδικασία ανάδειξης των νικητών με τρόπο που εγγυάται το αδιάβλητο της εν λόγω διαδικασίας.
 11. Οι νικητές θα ενημερώνονται μέσω e-mail ή με κλήση στο τηλέφωνο συμμετοχής τους για το πώς θα παραλάβουν το δώρο τους και τα όνοματά τους θα ανακοινώνονται στην σελίδα της Εταιρείας στο Facebook. Κατά την επικοινωνία θα ζητούνται από το νικητή τα στοιχεία του για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας.
 12. Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, προσωπικά, δεν δύναται να εξαργυρωθούν σε χρήμα ούτε να ανταλλαγούν με άλλο, ακόμη και αν είναι ίσης αξίας.
 13. Ρητά διευκρινίζεται, ότι οποιαδήποτε έξοδα απαιτούνται για την παραλαβή οποιουδήποτε δώρου και τυχόν νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις υπέρ τρίτων ή άλλα τέλη ή φόροι επιβαρύνουν αποκλειστικά τον νικητή.
 14. H Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση τον κατάλογο των δώρων του παρόντος προγράμματος καθώς και τον αριθμό τους, τροποποιώντας αντίστοιχα και τον αριθμό των νικητών, αρκεί να ειδοποιήσει για την αλλαγή της με κάθε πρόσφορο μέσο και να τροποποιήσει τους παρόντες Όρους του Διαγωνισμού.
 15. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του διαγωνισμού στο σύνολό τους.
 16. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης κάθε συμμετέχοντος προς την Εταιρεία προκειμένου η τελευταία να καταχωρήσει τα προσωπικά του δεδομένα σε αρχείο που θα τηρεί κατά την έννοια του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει, του Ν. 2774/1999 και τις αποφάσεις και οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τηρώντας τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και τη διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών. Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα εναντίωσης, τροποποίησης και διαγραφής των προσωπικών τους δεδομένων κατά τις ειδικότερες διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας, απευθυνόμενοι γι' αυτό με επιστολή τους ή και με e-mail στην Εταιρεία.
 17. Οι συμμετέχοντες δια της συμπλήρωσης των στοιχείων τους και την αποστολή τους στη Εταιρεία θα αποδέχονται και θα συναινούν στη χρήση των στοιχείων τους για σκοπούς διενέργειας άμεσης διαφήμισης κατά την έννοια του Ν. 2251/1994.
 18. Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της διοργανώτριας Εταιρείας, και των συνεργαζομένων εταιρειών.
 19. Οι Συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους.
 20. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι Συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στο πλαίσιο των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου Συμμετέχοντος κριθεί από την διοργανώτρια Εταιρεία παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική τότε η διοργανώτρια Εταιρεία και οι συνεργαζόμενες εταιρίες έχουν το δικαίωμα να τον αποκλείσουν τελείως από το διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσουν το δώρο σε οποιοδήποτε στάδιο του Διαγωνισμού.  Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί  το δικαίωμα να αρνηθεί την συμμετοχή προσώπων που δεν πληρούν, τους όρους του Διαγωνισμού ή για γενικότερους οικονομοτεχνικούς λόγους, οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερομένων των περιπτώσεων της  απάτης, ή μη έγκυρης ή έγκαιρης συμμετοχής την ώρα που δηλώνει συμμετοχή για το Διαγωνισμό. Μετά την εκπνοή της διάρκειας της προωθητικής ενέργειας κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας Εταιρείας παύει να υφίσταται, μη υπεχούσης οιασδήποτε υποχρέωσης ή ευθύνης έναντι των συμμετεχόντων. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν θα υπέχει ούτε θα αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων.
 21. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στην Διοργανώτρια Εταιρεία για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω τηλεόρασης, ραδιοφώνου, καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του INTERNET χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Έτσι, η διοργανώτρια Εταιρεία επιφυλάσσει για τον εαυτό της το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με τον παρόντα Διαγωνισμό για διαφημιστικούς σκοπούς, ενώ η συμμετοχή καθενός στον παρόντα διαγωνισμό ενέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.
 22. Η αγορά του προϊόντος δεν είναι υποχρεωτική.
 23. Οι όροι συμμετοχής του παρόντος προωθητικού θα βρίσκονται δημοσιευμένοι στην επίσημη σελίδα της Εταιρείας - www.mathimatamageirikis.gr και στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Εταιρείας στο facebook.
 24. Η Εταιρεία δικαιούται να τροποποιήσει τους εκάστοτε όρους του διαγωνισμού κατά δίκαιη κρίση.
 25. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.