ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ (ΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ)
- Basic
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Very Popular
- Ελληνικές Συνταγές
- Ξεχωριστές Γεύσεις
- Παραδοσιακές Συνταγές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Εξερευνούμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς, καλοκαιρινές σάλτσες που μπορούν να αναβαθμίσουν πιάτα ζυμαρικών, προσθέτοντας έναν ξεχωριστό, ανάλαφρο χαρακτήρα.
Ανάμεσα σε αυτές μαθαίνουμε για την σωστή χρήση φρέσκων μυρωδικών και τους τρόπους που μεταγγίζουμε τα αρώματα στο φαγητό-μία κλασική επαγγελματική πρακτική που προσφέρει ένα πλούσιο άρωμα και γεύση στις σάλτσες.
Επιπλέον, εξασκούμαστε στην ακρίβεια στις αναλογίες μας, καθώς θέλουμε να διατηρηθεί η ισορροπία των γεύσεων στις σάλτσες.
Και τέλος ανακαλύπτουμε εκείνες τις αρωματικές προσθήκες που δίνουν καλοκαιρινό χαρακτήρα στη γεύση.
Τι θα μάθω;
Στόχος η χρήση επαγγελματικών τεχνικών που βελτιώνουν το αποτέλεσμα και προσδίδουν ποιότητα στις σάλτσες με ανάλαφρο καλοκαιρινό χαρακτήρα.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Σάλτσα πέστο
- Σάλτσα τομάτας και βασιλικού
- Σάλτσα λεμονιού με λεμονόχορτο
- Σάλτσα καπνιστής πάπρικας και φέτας
- Σάλτσα κοκκινοπίπερου με βούτυρο
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.