ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ
- Basic
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Very Popular
- Κρέας
- Τεχνικές
Περιγραφή
Ο ήχος του τραγανού, η αίσθηση στο στόμα από την κρούστα, η γεύση του ιδιαίτερου παναρίσματος, τα αρωματικά στοιχεία που μπλέκονται στο στόμα μαζί με την ελαφριά γεύση κοτόπουλου,
Σε αυτό το σεμινάριο εκπαιδευόμαστε τόσο στα διαφορετικά παναρίσματα που συναντάμε στην μαγειρική, στο ιδανικό πανάρισμα για κοτόπουλο, στις διαφορές της αγγλοσαξωνικής μεθόδου με την Μιλανέζικη, όσο και στο ψήσιμο του σε τηγάνι και φούρνο.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Κοτόπουλο σε παρμεζάνα με μουστάρδα και θυμάρι
- Κοτολέτα Milanese με σάλτσα φάρμας
- Κοτόπουλο Cordon Bleu
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19:
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.