Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ (του Χειμώνα) 2ήμερο  

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
15/02/2023 17:00   -   21:30
ΚΟΣΤΟΣ
€120 για 1 άτομo
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
6
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κόκκαλης Στάθης 
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65/ημέρα
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα,
  • Masterclass
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Very Popular
  • Dining
  • Ψάρι
  • Gourmet
  • Επίπεδο Mastering
  • Τεχνικές
  • Θαλασσινά
ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ (του Χειμώνα) 2ήμερο  

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

2μερο σεμινάριο το οποίο εξειδικεύεται στις μαγειρικές τεχνικές για ψάρια!

Η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός αξίζει να επανατοποθετηθεί γαστρονομικά με επίκεντρο τα θαλασσινά, αλλά και στην σύγχρονη αντίληψη των πιάτων με ψάρια στα εστιατόρια. Αριστοτεχνικός τρόπος μαγειρέματος, εξαιρετική ποιότητα και μοντέρνες τεχνικές για την απόδοση πιάτων γαστρονομικής αξίας. 

Στο σεμινάριο προσεγγίζουμε διαφορετικά ψάρια του χειμώνα (βάσει διαθεσιμότητας στην αγορά) και στις τεχνικές τους – από κλασσικές έως σύγχρονες

και ειδικευόμαστε στην απόδοση υπεραξίας σε οικονομικά ψάρια χρησιμοποιώντας τεχνικές, μεθόδους και μηχανήματα που χαρίζουν πιάτα υψηλών προδιαγραφών.

1η ημέρα: Τε 15/02/2023 
2η ημέρα: Πε 16/02/2023   


                    

Τι θα μάθω;

Στο σεμινάριο προσεγγίζουμε διαφορετικά ψάρια του χειμώνα

(βάσει διαθεσιμότητας στην αγορά) και στις τεχνικές τους – από κλασσικές έως σύγχρονες

και ειδικευόμαστε στην απόδοση υπεραξίας σε οικονομικά ψάρια χρησιμοποιώντας τεχνικές, μεθόδους και μηχανήματα που χαρίζουν πιάτα υψηλών προδιαγραφών.

 

Πρακτικές Εφαρμογές

Για τις ανάγκες του μαθήματος εκπαιδευόμαστε σε ειδικά επιλεγμένα πιάτα: 

1η ημέρα: θεωρία και πρακτικές εφαρμογές:

  • Απαραίτητες μαγειρικές τεχνικές για ψάρια
  • Σούπα ψάρια
  • Ψάρι στο φούρνο
  • Ψάρι σε κρούστα αλατιού
  • Ψάρι παστό 

2η ημέρα: θεωρία και πρακτικές εφαρμογές:

  • Ανατομία
  • Φιλετάρισμα ψαριού
  • Σεβίτσε
  • Ταρτάρ
  • Τιραντίτο
  • Ψάρι σωτέ 

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ (του Χειμώνα) 2ήμερο  »!