Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

FRAISIER ΠΑΓΩΤΟ ΤΟΥΡΤΑ  

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
24/07/2023 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
31,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
6
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Διαμαντόπουλος Στέφανος  
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
L Vouliagmenis 299, Athens, 17343
  • Basic
  • Αφιέρωμα Ιουλίου
  • Αφιέρωμα Ιουνίου
  • Very Popular
  • Φράουλα
  • Παγωτό
  • Special Edition
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
  • Τούρτα-Πάστα-Γλυκίσματα
FRAISIER ΠΑΓΩΤΟ ΤΟΥΡΤΑ  

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Kλασική γαλλική «τούρτα» που αποτελείται από παντεσπάνι, φρέσκες φράουλες και κρέμα.

Το όνομά της προέρχεται από τη γαλλική λέξη «fraise» που σημαίνει φράουλα.

Έχει εντυπωσιακή εμφάνιση με τις φρέσκες φράουλες να διακοσμούν το πάνω μέρος της τούρτας και την κρέμα να απλώνεται ανάμεσα στις στρώσεις του παντεσπάνι.

Η γεύση της είναι φρουτώδης, απαλή και ελαφριά.

Σερβίρεται κατά τις καλοκαιρινές περιόδους, όταν οι φρέσκες φράουλες είναι σε εποχή τους. 

Σε αυτό το σεμινάριο εξερευνούμε την τεχνική παρασκευής αυτού του λαχταριστού γλυκού, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την κλασική γαλλική τούρτα Fraisier.

Μαθαίνουμε τις πρακτικές εφαρμογές που συνδέονται με την fraisier- από το εκπληκτικό σορμπέ, κονφί, το αφράτο παντεσπάνι, το αρωματικό σιρόπι, το γλάσο φράουλας και τη λαχταριστή μους βανίλιας, παγωτού. 
 

Τι θα μάθω;

Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε  εμπειρία και τεχνικές για να δημιουργήσουμε  με επιτυχία κάθε γλυκιά παρασκευή τύπου Fraisier σε διάφορες παραλλαγές της κλασικής γεύσης.  
 

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Fraisier παγωτό με σορμπέ
  • Κονφί
  • Παντεσπάνι
  • Αρωματισμένο σιρόπι
  • Γλάσο φράουλας
  • Μους βανίλιας παγωτού

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «FRAISIER ΠΑΓΩΤΟ ΤΟΥΡΤΑ  »!