WAFFLES MEΡΟΣ ΙΙ (2 ήμερο Επαγγελματικό) - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Αρτοποιία
- Gourmet
- Ξεχωριστές Γεύσεις
- Επίπεδο Advanced
- new
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Εκπαιδευτικό διμερές πρόγραμμα με εξειδίκευση στα waffles, όπου παρουσιάζονται θεωρία και τεχνικές για τον χυλό κρέπας και περιθώρια διαφοροποίησης με νέες συνταγές, βοηθητικές συνοδευτικές συνταγές και τελικό δημιουργικό σερβίρισμα που περιλαμβάνει τόσο αλμυρές, όσο και γλυκές βάφλες.
Εξαιρετικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε επαγγελματίες. Διεξάγεται σε επαγγελματική βαφλιέρα, με εμπλουτισμένη υλικό σε θεωρία, τεχνικές, πρακτικές εφαρμογές, σερβιρίσματα και μηχανήματα.
ΜΕΡΟΣ 1: Χυλός & Γεμίσεις Αλμυρής βάφλας (πρωινό και brunch)
Χυλοί: Βασικός χυλός Αμερικάνικου τύπου | Βασικός χυλός Βελγικού τύπου
Συνοδευτικές συνταγές: κρέμα μπλε τυριού, αυγά ποσέ, σάλτσα με σιρόπι σφενδάμου και βούτυρο, steak μόσχου
Σερβίρισμα: Waffle με κρέμα μπλε τυριού, steak μόσχου, αρωματικά βότανα και καρύδια | Waffle με αβοκάντο και αυγό ποσέ | Waffle croque madame με ψητό χοιρομέρι, έμμενταλ και σάλτσα με σιρόπι σφενδάμου και βούτυρο
ΜΕΡΟΣ 2: Χυλός & Γεμίσεις Γλυκιάς βάφλας (πρωινό, brunch, γλυκό)
Χυλοί: Βασικός χυλός τύπου Λιέγης
Συνοδευτικές συνταγές: Φοντύ σοκολάτας | Καραμελωμένοι ξηροί καρποί | Toffee καραμέλας | Παγωτό φράουλα | Σως φράουλας
Σερβίρισμα: Waffle με φοντύ σοκολάτας και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς | Waffle με παγωτό φράουλα, σως φράουλας | Caramel Toffee Banana Crunch
Ημερομηνία: 10/05/2021 11:30-13:00 & 11/05/2021 11:30-13:00
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.
Προσφορά +10 επιπλέον Πόντοι στην Κάρτα Μέλους σας
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.