16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

INTERNATIONAL ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
1/04/2021 13:00   -   15:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 45€ ΜΟΝΟ 21,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Webinars

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Basics
  • Μέλι
  • Παραδοσιακά-Σιροπιαστά
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
INTERNATIONAL ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα μάθημα αφιερωμένo σε παραδοσιακές συνταγές τόσο από Ισπανία και Πορτογαλία όσο και από το Περού…

Ο σεφ μας μυεί στα μυστικά για τραγανά churros που σερβίρονται σαν street food ορεκτικό σε κάθε γωνιά της Ισπανίας, κάθε στιγμή της ημέρας με ζάχαρη ή και ζεστή σάλτσα σοκολάτας. 

Επιπλέον, εκπαιδευόμαστε στις αφράτες picarones, ένα περουβιανό επιδόρπιο που ξεκίνησε στη Λίμα παρόμοιο με το buñuelos, ένα είδος ντόνατ με κύρια συστατικά του την γλυκοπατάτα και  σιρόπι φτιαγμένο από chancaca.

Τέλος φτιάχνουμε τη ζύμη για νοστιμότατες ελαφριές Sopaipilla  οι οποίες σερβίρονται ζεστές με μέλι ή ζάχαρη. Ένα μάθημα βασικό στις τεχνικές ζύμης, αλλά και λαχταριστό και αφράτο όσο το φαντάζεστε!!!


Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «INTERNATIONAL ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar»!