16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ONLINE ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
18/01/2021 12:45   -   11/02/2021 15:15
ΚΟΣΤΟΣ
Από 1100€ ΜΟΝΟ 990€ για 1 άτομo
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κύκλοι Μαθημάτων

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
400
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Μαγειρικής
  • Κοπές
  • Επίπεδο Basics
  • Ταχύρυθμα
ONLINE ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΕΘΟΔΙΚΑ, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

Ιδανικός τρόπος εντατικής και μεθοδικής επιμόρφωσης για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Αποκτήστε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην μαγειρική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία. Αντιληφθείτε και εφαρμόστε την τεχνογνωσία πίσω από κάθε υλικό, προκειμένου να το διαχειριστείτε μαγειρικά. Στόχος είναι να αποκτηθεί η απαιτούμενη εκπαίδευση με δυνατότητα πιστοποίησης επαγγέλματος για εργασιακή ένταξη στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Tα μαθήματα του ηλεκτρονικού εκπαιδευτικού προγράμματος έχουν διάρκεια 2 1/2 ωρών και διεξάγονται εξ αποστάσεως με πλήρη συμμετοχή σας και σε άμεση διάδραση με τον chef. Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος και σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης ACTA, οργανώνονται ηλεκτρονικές εξετάσεις για την πιστοποίηση «Βοηθός Μάγειρας».

Το ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αναβαθμισμένες σημειώσεις και έξτρα εκπαιδευτικό υλικό ανάγνωσης. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν προκύψει από την πανδημία του Covid-19, η σχολή προσφέρει επιπλέον προνόμια για τους μαθητές των προγραμμάτων. 

Απευθύνεται σε φοιτητές και επαγγελματίες, όσους θέλουν να εκπαιδευτούν ταχύρυθμα και  απομακρυσμένα στην τέχνη της μαγειρικής, αλλά και όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν αν η μαγειρική αποτελεί το επάγγελμα που τους ενδιαφέρει.
 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: 13 online διαδραστικά σεμινάρια | 34 ώρες

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Εμπλουτισμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με πολλά προνόμια

Σημειώσεις προγράμματος + Έξτρα εμπλουτισμένο υλικό ανάγνωσης 
Ηλεκτρονικό μάθημα προετοιμασίας εξετάσεων                            
Ηλεκτρονικές εξετάσεις σχολής

Ηλεκτρονικές εξετάσεις πιστοποίησης μέσω της ACTA          
Πόντοι  200 (για κατόχους membership card) + 200 δώρο (Έξτρα πόντοι για την δωρεάν παρακολούθηση 1 εκπαιδευτικού προγράμματος ή πολλαπλών σεμιναρίων)
Βεβαίωση παρακολούθησης προγράμματος

               


ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΜΑΘΗΜΑ 1: Κοπές
Τεχνική: Στάση σώματος, Χρήση μαχαιριού, Κοπές λαχανικών

ΜΑΘΗΜΑ 2: Ζωμοί 
Τεχνική & Εφαρμογή: Μπουγιόν λαχανικών, Λευκός ζωμός πουλερικών, Σκούρος ζωμός κρέατος, Σκούρος ζωμός οστράκων

ΜΑΘΗΜΑ 3: Σάλτσες 
Τεχνική & Εφαρμογή: Μπεσαμέλ, Τομάτα, Μαγιονέζα, Ολλαντέζ

ΜΑΘΗΜΑ 4: Ρύζι 
Τεχνική & Εφαρμογή: Κρεόλ,  Πιλάφι,  Ριζότο,  Μπασμάτι

ΜΑΘΗΜΑ 5: Σούπες 
Τεχνική: Βελουτέ,  Απέραστη σούπα,  Περασμένη σούπα,  Εθνική σούπα
Εφαρμογή: Βελουτέ κουνουπίδι, Απέραστη σούπα κοτόπουλου, Περασμένη σούπα ψαριού, Εθνικές φακές

ΜΑΘΗΜΑ 6: Λαχανικά 
Τεχνική & Εφαρμογή: Ατμού,  Βραστά,  Γλασέ,  Σωτέ,  Τηγανιτά σε χυλό

ΜΑΘΗΜΑ 7: Ζύμες 
Τεχνική & Εφαρμογή: Ψωμιού,  Ζυμαρικών,  Τάρτας,  Χυλός κρέπας

ΜΑΘΗΜΑ 8: Πατάτες 
Τεχνική & Εφαρμογή: Ατμού,  Βραστές,  Ψητές,  Σωτέ,  Τηγανιτές

ΜΑΘΗΜΑ 9: Aυγά 
Τεχνική & Εφαρμογή: Βραστά,  Ποσέ,  Μπρουγιέ,  Τηγανιτά,  Ομελέτες

ΜΑΘΗΜΑ 10: Κρέας
Τεχνική: Σχάρας, σωτέ, ραγού, ποελέ
Εφαρμογή: Σχάρας μοσχαράκι, Χοιρινό σωτέ ντε γλασέ με μουστάρδα και λεμόνι, Ραγού αρνάκι με λαχανικά εποχής,  Χοιρινό ποελέ με  μανιτάρια

ΜΑΘΗΜΑ 11: Κοτόπουλο 
Τεχνική: Ψητό, Σωτέ, Πανέ 
Εφαρμογή: Ψητό κοτόπουλο με πατατούλες,  Σωτέ κοτόπουλο με πιπεριές,Πανέ με τυριά​

ΜΑΘΗΜΑ 12: Ψάρι 
Τεχνική: Ποσέ, σωτέ, παπιγιότ, μπραιζέ
Εφαρμογή: Ποσέ ψάρι με λαχανικά εποχής, Φιλέτο ψαριού σωτέ μενιέρ με κάπαρη,μαϊντανό και λεμόνι, Παπιγιότ ψαριού με τομάτες και ελιές, Μπραιζέ χταπόδι με κόκκινο κρασί

ΜΑΘΗΜΑ 13 : Ασφαλεια και Υγιεινή*
Σκοπός του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τον καταρτιζόμενο σε θέματα στοιχειώδους υγιεινής των τροφίμων, έτσι ώστε αυτός κατά την εξάσκηση των καθηκόντων του αφ’ ενός μεν να μην αποτελεί μέσο διακινδύνευσης της ασφάλειας των παραγομένων προϊόντων, αλλά επίσης ούτε με τις ενέργειές του να την θέτει σε κίνδυνο.

 

ΗΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/1/2021 - 3/2/2021

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 12:45-15:15

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:

*Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
*Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την πληρωμή της προκαταβολής (250€) ή την εξόφληση.
*Με χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει δυνατότητα μηνιαίων δόσεων.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
*Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
*Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
*Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ONLINE ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ»!