ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΣΟΥΠΕΣ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Very Popular
- Εθνική Κουζίνα
- Επίπεδο Basics
- Special Edition
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Μοναδικές Γαλλικές Σούπες οι οποίες αποτελούν το απόλυτο πιάτο του χειμώνα! Ο στόχος του μαθήματος είναι η εξειδίκευση σε δύο σούπες εθνικές, ωστόσο ιδιαίτερα αγαπητές παγκοσμίως οι οποίες είναι ιδανικές για τους κρύους μήνες.
Η Γαλλική κρεμμυδόσουπα ή soupe a l’ oignon, έρχεται από τους ρωμαϊκούς χρόνους, αφού τα κρεμμύδια ήταν άφθονα και καταναλώνονταν από τους φτωχούς. Αργότερα, έγινε ένα αγαπημένο γαλλικό πιάτο, γεμάτο γεύση και με πλούσια σύσταση.
Παρουσιάζουμε την αυθεντική Γαλλική τεχνική και σερβιρουμε με ψωμί και τυρί που γραντινάρονται στον φούρνο.
Η vichyssoise είναι μία βελουτέ σούπα της κατηγορίας των potage parmentier με βάση τα πράσα και τις πατάτες! Γεμάτη σούπα που θα μπορούσε να αποτελεί ορεκτικό πιάτο σε ένα μενού ή και comfort κυρίως πιάτο, κρύα ή ζεστή. Η vichyssoise αποτελεί ένα αντικείμενο διαμάχης για τους γαστρονόμους ιστορικούς με προσφιλέστερη ιστορική καταγωγή την εποχή του Βασιλιά Louis XV της Γαλλίας (περίπου 18ο αιώνα).
Το pot-au-feu σύμφωνα με τον διάσημο Chef Raymond Blanc του Le Manoir aux Quat 'Saisons, είναι «η πεμπτουσία της Γαλλικής οικογενειακής Κουζίνας και αποτελεί το πιο διάσημο πιάτο ή το εθνικό φαγητό» στη Γαλλία!
Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.