16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΣΟΥΠΕΣ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
5/02/2021 11:00   -   13:00
ΚΟΣΤΟΣ
17€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Webinars

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Very Popular
  • Εθνική Κουζίνα
  • Επίπεδο Basics
  • Special Edition
  • Τεχνικές
ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΣΟΥΠΕΣ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Μοναδικές Γαλλικές Σούπες οι οποίες αποτελούν το απόλυτο πιάτο του χειμώνα! Ο στόχος του μαθήματος είναι η εξειδίκευση σε δύο σούπες εθνικές, ωστόσο ιδιαίτερα αγαπητές παγκοσμίως οι οποίες είναι ιδανικές για τους κρύους μήνες.

Η Γαλλική κρεμμυδόσουπα ή soupe a l’ oignon, έρχεται από τους ρωμαϊκούς χρόνους, αφού τα κρεμμύδια ήταν άφθονα και καταναλώνονταν από τους φτωχούς. Αργότερα, έγινε ένα αγαπημένο γαλλικό πιάτο, γεμάτο γεύση και με πλούσια σύσταση.

Παρουσιάζουμε την αυθεντική Γαλλική τεχνική και σερβιρουμε με ψωμί και τυρί που γραντινάρονται στον φούρνο.

Η vichyssoise είναι μία βελουτέ σούπα της κατηγορίας των potage parmentier με βάση τα πράσα και τις πατάτες! Γεμάτη σούπα που θα μπορούσε να αποτελεί ορεκτικό πιάτο σε ένα μενού ή και comfort κυρίως πιάτο, κρύα ή ζεστή. Η vichyssoise αποτελεί ένα αντικείμενο διαμάχης για τους γαστρονόμους ιστορικούς με προσφιλέστερη ιστορική καταγωγή την εποχή του Βασιλιά Louis XV της Γαλλίας (περίπου 18ο αιώνα).

Το pot-au-feu σύμφωνα με τον διάσημο Chef Raymond Blanc του Le Manoir aux Quat 'Saisons, είναι «η πεμπτουσία της Γαλλικής οικογενειακής Κουζίνας και αποτελεί το πιο διάσημο πιάτο ή το  εθνικό φαγητό» στη Γαλλία! 

 

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως - webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΣΟΥΠΕΣ - Εξ αποστάσεως παρακολούθηση webinar»!