16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ, ΣΒΙΓΓΟΙ, ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ & ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
22/10/2020 10:30   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 54€ ΜΟΝΟ 26,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αρτοποιία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου
  • Αρτοποιία
  • Επίπεδο Basics
  • Παραδοσιακά-Σιροπιαστά
ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ, ΣΒΙΓΓΟΙ, ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ  & ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Μπουκίτσες γλυκιάς ζύμης που τις συναντάμε σε όλη τη Μεσόγειο!

Το σεμινάριο ασχολείται εκτενώς με τους λουκουμάδες, τους σβίγγους, αλλά και τις συναφείς τηγανίτες. Από την ζύμη και το κόψιμό τους, στις διαφορές ανάμεσα στις χώρες που παρασκευάζονται, στα topping που συναντάμε και τις τελικές γεύσεις που διαμορφώνονται μέσα από τις μικρές λεπτομέρειες.

Ετοιμάζουμε κλασσικούς λουκουμάδες, αλλά και 2 διαφορετικές επιλογές σε ζύμες με διαφορετικό γευστικό αποτέλεσμα: τα αφράτα μπαλάκια ζύμης που οι Γάλλοι ψήνουν στο φούρνο και ονομάζουν choux, στην ελληνική τους εκδοχή τηγανίζονται, σιροπιάζονται και λέγονται σβίγγοι. Eπιπλέον στις παρασκευές του μαθήματος: οι Ελληνικές τηγανίτες, όσο και οι ανατολίτικες που πασπαλίζονται με ζάχαρη και κανέλλα!

Ελάχιστη Συμμετοχή 4 άτομα

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ, ΣΒΙΓΓΟΙ, ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ & ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ»!