ΦΛΩΡΕΝΤΙΝΕΣ - ΜΑΝΤΟΛΑΤΟ
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Επίπεδο Basics
- Παιδί
- Παραδοσιακές Συνταγές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένα σεμινάριο για την χειροποίητη δημιουργία μαντολάτου/νουγκάτ. Γλυκίσματα που παρασκευάζονται με ζάχαρη ή μέλι, ψημένους ξηρούς καρπούς, χτυπημένα ασπράδια αυγών και καμία φορά ζαχαρωμένα φρούτα.
Εκπαιδευόμαστε στον βασικό τύπο μαντολάτου, παρότι στην παγκόσμια αγορά βρίσκουμε και άλλους: το λευκό μαντολάτο, mandorlato ή torrone στην Ιταλία και turrón στην Ισπανία, το σκούρο μαντολάτο νουγκά noir στα γαλλικά και το Βιεννέζικο ή γερμανικό μαντολάτο που είναι σοκολάτα και πραλίνα.
Φλωρεντίνες, υπέροχες, δαντελένιες, τραγανές με αμύγδαλο, βούτυρο και μέλι. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το κλασσικό επιδόρπιο που δεν λείπει από κανένα ζαχαροπλαστείο.
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.