16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

AT CHEF’S TABLE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
16/09/2020 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
31,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Χρυσικόπουλος Χρήστος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Κρέας
  • Ξεχωριστές Γεύσεις
  • Επίπεδο Basics
AT CHEF’S TABLE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα μενού, το οποίο έχει στόχο να μας εμπνεύσει μέσα από πιάτα αρωματικά και φρουτώδη στο τραπέζι του Chef. 3 πιάτα - 10 τεχνικές - 1 μενού έτοιμο να κατακτήσει κάθε ουρανίσκο με τις συνταγές να ποικίλουν ανάμεσα σε κλασσικές και σύγχρονες.  

Στο μενού δημιουργούμε:
Σαλάτα με πανδαισία λαχανικών, κρουτόν από χαλούμι, ρινίσματα μακεδονικού χαλβά  συνταιριασμένο  με απάκι κοτόπουλου και βινεγκρέτ από νεκταρίνια λευκόσαρκα.
Κυρίως πιάτο αρνίσιο κότσι με φρέσκα κορόμηλα αρωματισμένο με φύλλα μέντας.
Το μενού ολοκληρώνεται με ένα ανάλαφρο επιδόρπιο παγωμένη σούπα από πεπόνι με παγωτό βανίλια και ψητά αμύγδαλα

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «AT CHEF’S TABLE»!